a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Follow Us
Hester visser - Bizzie mammae

Hester Visser

Lactatiekundige

Ik ben Hester Visser, moeder van een inmiddels volwassen dochter. Als lactatiekundige en gespecialiseerd verpleegkundige werk ik op een kraam- en verlosafdeling in een ziekenhuis.

De zorg en het begeleiden van (kersverse) moeders en hun baby’s zijn mijn passie en het geven van borstvoeding is daar een heel belangrijk onderdeel van. In de praktijk blijkt dat borstvoeding geven soms niet vanzelf gaat.

In 2016 heb ik de opleiding tot lactatiekundige afgerond en het internationale examen behaald, wat betekent dat ik de titel IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant) mag voeren, een professioneel opgeleide borstvoedingsspecialist. Ook ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen. Een eigen lactatiekundige praktijk starten was een droom en halverwege dit jaar 2017 ben ik als vrijgevestigde lactatiekundige IBCLC gaan werken.

Uiteraard houd ik mijn vakkennis bij door het bezoeken van congressen en symposia. Ik ben verplicht tot het behalen van cerps (bijscholingen), elke 5 jaar vindt her-certificering plaats. Zo ben je verzekerd van professionele begeleiding en kwaliteit. Ook ben ik gewend om samen te werken in een multidisciplinair team en expertise in te roepen van andere hulpverleners als dit nodig is.

Borstvoeding… de natuurlijkste manier van voeden
Maar soms loopt borstvoeding minder makkelijk dan je had verwacht….
Volg mij
NVL & IBLCE logo